luni, 24 octombrie 2011

Kerastase Chroma Termique


Sunt ani buni de cand am inceput sa folosesc dupa fiecare spalare aparate pentru coafat:mai intai a fost bine-cunoscuta placa de par,pe care o foloseam obsesiv. Apoi am descoperit ondulator electric-drotul.Ultimele descoperiri in domeniu au fost binevenite:peria rotativa si bigudiurile electrice cu ceara.
Desi in urma cu 7 ani,cand am inceput sa folosesc pentru prima oara placa de par,inca nu stiam cu ce se mananca protectia termica-mai mult,cand am aflat despre ce e vorba am crezut ca sunt ”basme”,acum sunt pur si simplu dependenta de efectele acesteia.
Am incercat nenumarate sortimente,insa in urma cu un an am facut o schimbare majora de look-din satena inchis am devenit...blonda.Si asa am ramas pana in momentul de fata. Primele 2 luni ale mele ca blonda nu ma vedeam aranjata ”asa cum trebuie” decat dupa vreo ora petrecuta la salon-insa acesta nu este o solutie,fiind foarte costisitor.
Dupa cum bine stiti, pe langa hidratarea de care are nevoie firul de par,un par decolorat are nevoie suplimentar de un ser reparator si reconstructor si nu in ultimul loc ,de un elixir de stralucire,pentru a ilumina(par decolorat-par degradat-par cu structura afectata-lumina nu se mai refracta pe firul de par,deci parul nu are stralucirea aceea naturala).Dupa lungi cautari,am decis sa aleg un produs multifunctional si m-am oprit la acest lapte protector.
Nu mai are rost sa spun de notorietatea brandului Kerastase,este deja bine-cunoscut faptul ca au produse de foarte buna calitate.Eu una nu am fost niciodata dezamagita de vreun produs avand aceasta marca.
Pe ambalaj se precizeaza urmatoarele: Protejeaza firul de par impotriva efectelor nocive a aparatelor pentru coafare,imbunatatindu-i textura,redandu-i stralucirea de la radacini la varfuri-un fel de fericire pana la ultima suvita!
Aplicare: se pune o bobita de produs in palma,se freaca palmele intre ele si se aplica pe parul uscat usor cu prosopul,dupa care parul se coafeaza ca atare.Pe pliantul atasat cutiei se mai precizeza faptul ca nu este necesar sa fie aplicat mai des de o data la doua spalari,parul pastrand o perioada indelungata nutrientii-insa despre acest lucru nu pot sa va spun nimic-l-am folosit dupa fiecare spalare(putin disperata-stiu!)
Concluzii
Pro

+pur si simplu ”inmoaie” parul aspru
+descurca firele incalcite
+este probabil cel mai spornic produs care l-am avut vreodata.Am acest tub de 10 luni si cred ca il mai folosesc lejer macar 2 luni-folosit dupa fiecare spalare,o data la doua zile.
+ofera parului blond stralucirea de par de bebe

Contra
-in caz de ”supradozaj”-si ma refer la putin mai mult produs scapat,parul devine foarte mat si lipicios,ingreunand foarte tare coafatul si coafura obtinuta.Atat. In rest sunt pe deplin multumita de acest produs.


Va pup,sa fiti frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu