sâmbătă, 15 octombrie 2011

Keratina Lichida Anian- Review

Avand un par natural foarte uscat si ondulat,va puteti imagina dezastrul dupa coafat cu aer cald(fheon,placa,ondulator),decolorat,vopsiri repetate,plaja cu parul neacoperit(stiu,nu va recomand sa procedati ca mine). Incerc insa,pe masura ce imi traumatizez parul sa minimalizez raul folosind produse hranitoare si cu rol de reparare,astfel sunt mereu in cautarea inca unui produs "minune". Nu imi place sa recunosc,insa cand vine vorba de par (si ten),sunt usor snoaba,ceea ce incerc sa vindec.Nu stiu insa daca este neaparat un lucru negativ deoarce cu timpul mi-am demonstrat mie ca formulele disponibile in saloanele de coafura sunt mai concentrate,implict mai eficiente fata de cele din supermarket,asa ca am renunta sa mai folosesc sampoane,balsamuri,masti,tratamente si serumuri din aceste magazine,ci m-am orientat spre saloane sau magazine specializate.Astfel,de ani buni evit sistematic si fara regrete partea de cosmetice din supermaketuri,netrezindu-mi niciun interes. Astfel,sansele sa incep sa folosesc acest produs erau nule,insa... In aceast vara am avut nororcul sa imi petrec o parte din vacanta in Spania,in minunata Barcelona.O regula a mea e ca atunci cand sunt in vacanta,mai ales cand calatoresc cu avionul,este ca numarul de produse de beauty sa fie reduse la strictul necesar,urmand sa imi cumpar de la fata locului "lipsurile". Astfel, pentru par am avut cu mine doar samponul ,reconstructorul Joico si crema pentru protectie termica. Dupa doar 2 zile de mare si soare parul meu era un dezastru.De la neted si coafat frumos cum era cand am ajuns,a devenit aspru si electrizat(de la umiditate).Avand ca "beauty advicer" o romanca stabilita de ani buni acolo si buna-cunoscatoare a "pietei",am fost sfatuita sa achizionez keratina lichida,si mi-a recomandat in special pe cea de la Anian.Vazand pretul(3,45€) si locul de unde il pot achichiziona,supermarketul Mercadona,am avut o strangere de inima,insa totodata am stiut ca nu am ce pierde,asa ca am luat un flacon.
Ce promite acest produs? "Este o solutie complexa de tratament si ingrijire cu efect garantat daca se aplica periodic si in mod corect. Actiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizeaza stralucirea matasoasa, naturala a parului, revigorandu-l si dandu-i volum, astfel incat sa arate radios si sanatos. Instructiuni de folosire: Uscati parul cu prosopul dupa ce a fost spalat si dat cu balsam. Aplicati ANIAN Keratina Lichida, apoi masati usor si pieptanati. IMPORTANT: Uscati usor cu uscatorul de par caldura fiind necesara pentru fixarea ingredientelor active pe par."
Puteti citi mai multe
aici ,de unde o si puteti achiziona la pretul de 36lei.

Ce face pentru parul meu keratina lichida?
Nu am ales la intamplare acest produs pentru review,fiind unul din preferatele mele. Precizez ca il folosesc de 3 luni deja,sunt la al doilea flacon,deci am putut sa imi fac o parere clara si definitiva.
Dupa prima spalare am aplicat 3 fasss-uri pe parul jilav,zvantat cu prosopul,apoi am pornit fheoul si am uscat timp de 1 min(cum se precizeaza si pe ambalaj-keratina are nevoie de caldura pentru a penetra firul de par in profunzime),apoi am folosit peria pentru a imi usca si coafa parul ce de obicei.Primele rezultate observate: stralucire delicata si greutate.Stiti la ce ma refer.Greutatea pe care o parul sanatos,care "cade"natural,fara a fi imbacsit de produse de styling.Plus ca s-a descurcat foooarte usor,fara pieptenele cu dinti rari pe care il foloseam la fiecare coafare. Dupa 3 luni de folosire,am mai vazut urmatoarele imbunatiri: parul meu este mai lung(logica este urmatoare:varfurile nu au mai "cerut" sa fie tunse,cred ca pot sa aman lejer cu inca o luna mersul la tuns),iar pe lungimi este vizibil mai sanatos,mai disciplinat si chiar si necoafat cu peria se aseaza frumos,fara fire rebele sau varfuri neascultatoare.Nu afecteaza in niciun fel culoarea parului(fiind blond,la unele produse culoarea "reactioneaza",nu tocmai placut).Este un produs multifunctional,eu personal am renuntat la serumul anti-electrizare si de cele mai multe ori si la sprayul pentru stralucire,folosind doar keratina dupa spalare(impreuna cu protectia termica,la care nu pot renunta). Ii acord acestui produs nota 10/10 si il recomand cu caldura.
Va atasez si fofografii-testimonial before and after.

Before

After
(4 saptamani)

Va pup,sa fiti frumoase!

3 comentarii:

  1. Tocmai ti-am descoperit blog-ul si ai niste postari tare interesante.
    Si eu imi doresc keratina de ceva timp,am citit si vazut doar pareri pozitive desprea ea.
    Se observa o mare diferenta in pozele de mai sus.
    Asta ma face sa-mi doresc si mai tare keratina:))
    Sa o tii tot asa,imi place stilul tau de a scrie:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru incurajare Sunshine!
    Te sfatuiesc sa iti achizionezi cu toata increderea keratina,indiferent ca este Anian sau alta marca,pentru ca este un produs de toata isprava!
    Te pup si te mai astept pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,Alexandra ! ai un par superb ! cel putin in cea de a doua poza este suuuper fain. mi am comandat si eu produse Anian : keratina,un bifazic si o masca fara clatire,luni imi vin,deabia astept. Vroiam sa te intreb insa ce vopsea si ce culoare ai in cea de-a doua poza ??? e waaaw ! multumesc !

    RăspundețiȘtergere